Er du træt af din have? Har du alt for mange bede og alt muligt andet der skal holdes? Så er brolægning måske lige noget for dig. Brolægning er mere end bare grå fliser på rad og række. Du kan gøre din have ny og fin, så du igen får lyst til at bruge den. Der findes helt fair brolægger pris til dit projekt, uanset hvor lille eller stort det er.

Brolægning kan gøres på mange måder og i mange materialer

Brolægning er mere end bare billige grå fliser på rad og række. Brolægning kan laves i alle mulige fliser og natursten. Har du selv en bunke sten som du gerne vil have blandet ind i en ny brolægning, kan det også sagtens lade sig gøre. Det handler om at få så smukt og indbydende resultat som muligt, så du igen gider at bruge dine ude arealer.

Brolægning giver mindre ukrudt og mindre havearbejde

Har du alt for meget græs og alt for mange bede i din have, kan du overveje at sløjfe nogen af dem og lave små og store terrasser rundt omkring. Har du træer i haven, kan der laves smukke cirkler rundt om dem, så man kan sidde hyggeligt i skyggen og nyde den danske sommer, uden at blive forstyrret af en masse ukrudt der kalder på ens opmærksomhed.

Gammel brolægning kan friskes op

Har du gammel brolægning som er blevet overgroet og trist, er det ingen sag at få det lagt om. Rimelig brolægger pris er ikke svært at finde.

Gør din have brugbar og indbydende

Det handler i sin enkelthed om at få det bedste ud af din have. Græs og blomstrende bede er herlige, men hvis der kommer for meget af det, bliver det uoverkommeligt og det dræber lysten til at være i haven.

Begræns dit græs og dine bede. Vælg nogen udvalgte pletter som du vil beholde og som er overkommelige. Læg sten på resten. Skab små pladser og hyggelige kroge, så der altid er et sted med sol og et med skygge. Gør din have til det frirum du altid har drømt om.

Havearbejde skal være hyggeligt ikke en dårlig samvittighed

Havearbejde kan være en lise for sjælen. Det kan være så dejligt at gå og rode i haven en hel lang eftermiddag. Det skal der også være plads til. Men, det må ikke blive så stort et projekt at det hele tiden giver dårlig samvittighed. Så er det ikke længere en lise for sjælen, tvært imod.

Krukker og plantekasser

Er du kørt helt sur i havearbejdet kan brolægning på store dele af haven være en god løsning. Få lavet terrasser og andre hyggelige kroge i haven, måske med trapper og flere niveauer. Du kan altid stille krukker og plantekasser på terrasserne efterfølgende. Krukker og plantekasser er ikke nær så krævende som friland, græs og bugnende bede. På den måde kan du selv styrer mængden af havearbejdet og ikke omvendt.