Når det kølige vejr sætter ind og julen nærmer sig, er det tid til at begynde at tænke på at dekorere dit hjem til festlighederne. Hvis du er som de fleste mennesker, har du sikkert en kasse med gamle glødelamper gemt et sted. Men i år kan du i stedet for at bruge disse forældede lys, der sluger så meget strøm, skifte til LED julelys i stedet for at bruge disse forældede lys, der sluger så meget strøm. Der er mange gode grunde til at investere i alt i LED julelys, fordi hvem vil ikke gerne have en hyggelig og veloplyst jul? Her er blot nogle få grunde til, at LED julelys er et smartere valg. 

LED julelys bruger mindre elektricitet og holder længere 

En af de største fordele ved LED-lys er, at de bruger mindre elektricitet end traditionelle glødepærer. Faktisk bruger LED’er ca. 75 % mindre strøm end glødepærer. Dette kan gøre en stor forskel på din elregning, især hvis du har lyset tændt i lange perioder. Desuden er det bedre for miljøet, da LED-pærer producerer langt færre drivhusgasemissioner end traditionelle pærer. En anden stor fordel ved LED julelys er, at de holder meget længere end glødepærer. I gennemsnit holder en LED-lampe i ca. 50.000 timer, før den skal udskiftes. Det svarer til ca. seks års kontinuerlig brug! Til sammenligning vil en glødepære kun holde i ca. 1.200 timer, før den brænder ud. Så du vil ikke kun spare penge på din elregning ved at bruge LED-lys, men du vil også spare penge, fordi du ikke behøver at udskifte pærerne nær så ofte.

LED julelys er sikre og super flotte 

Glødepærer bliver meget varme, når de tændes, hvilket kan udgøre en alvorlig brandfare, hvis de kommer i kontakt med brændbare materialer som f.eks. gardiner eller juletræsgrene. Men da LED-pærer afgiver meget lidt varme, er der ingen grund til at bekymre sig om, at de kan starte en brand. Det gør dem til et mere sikkert valg for dit hjem, især hvis du har små børn eller kæledyr, som ved et uheld kan vælte en bordlampe eller røre ved en varm pære. En anden fordel ved LED-lys er, at de fås i en bred vifte af farver. Hvis du ønsker, at dit hjem skal have en traditionel varm og indbydende fornemmelse, kan du vælge traditionelle, varmhvide LED-lamper. Men hvis du vil have noget lidt anderledes, findes der også blå, grønne, røde og endda flerfarvede LED’er. Du kan blande og matche forskellige farver for at skabe det look, du ønsker for dit hjem i denne juletid. Spild ikke din tid og dine penge på forældede glødelamper i denne julesæson. Skift til LED og nyd alle de fordele, der følger med! LED-lys bruger mindre elektricitet, holder længere og er sikrere at bruge i hjemmet. Desuden hjælper de dig med at spare penge i det lange løb. Så hvad venter du på? Begynd at købe LED julelys i dag – du vil ikke fortryde det og dine gæster vil elske dig!