Siden 2015 har Alexander Lynggaard designet håndlavede smykker med det formål at inspirere og motivere folk til at gå efter deres drømme i livet. Han ønsker med sine smykker, at hverdag kunne minde folk om livets små glæder.

Det nyeste skud på Lynggaard stammen

Den danske smykkedesigner Alexander Lynggaard udspringer af en skandinavisk smykkeproducerende familie, der er verdenskendt for deres eksklusive og ekstraordinære kreationer. Her har Alexander Lynggaard fået mulighed for at udforske håndværket fra barnsben af. Smykkefirmaet ALEXENANDER LYNGGAARD CPH er inspireret af Alexander Lynggaards tid i Sydcalifornien, som universitetsstuderende og professionel tennisspiller.

Her oplevede han statens farverige, unikke og livlige arkitektur og design, hvilket har inspireret ham til at skabe et brand, der ligesom staten Californien, på mange måder er hverdagens inspirationskilde for fremtidens drømme. Da Alexander Lynggaard formede brandet i 2015 var det særligt et mål for ham at få flere mænd til at bruge smykker i deres hverdag.

Når det rustikke møder det elegante

ALEXANDER LYNGGAARD CPH specialisere sig i håndlavede kvalitets smykker, heraf særligt armbånd, ringe, halskæder og manchetknapper. Ens for dem er, at de har et enkelt og elegant design med et strejf af rustikke elementer. Det unikke udvalg af sten og krystaller, kombineres til at skabe smykker, der enkeltvis har hver sit eget udtryk, men som sammen er giver et nik til ejerens personlighed.

Smykkerne af Alexander Lynggaard er kendetegnet af A logoet, der ofte er indgraveret i sterlingsølv, som en ekstra detalje på smykkerne. En stor del af smykkerne er lavet med sterlingsølv og ædelsten af høj kvalitet, men der findes ligeledes flere designs lavet med 18K guld og diamanter. Smykkerne er som udgangspunkt designet med et UNISEX udtryk, der kan bæres af enhver.

Alexander Lynggaard

Vejen til drømmen starter ved inspirationen

Det er som oftest de små ting i hverdagen, der gør den største forskel i vores tilværelse. Derfor giver det også god mening at en del af motivationen bag designet var at skabe et lille smykke, der kunne gøre en stor forskel for dem der bærer smykket. For et smykke kan minde dig om gode tider, specifikke momenter, hvem du er eller hvem du gerne vil være. En lille ring eller et armbånd kan være en daglig reminder, om hvad der er vigtigst i livet.

Derfor er ædelstene, der bruges I smykkerne også udvalgt med stor omtanke for de energier og styrker de individuelle sten giver til den, der er bærer af smykkerne. Således, at smykkerne kan være med til at styrke én på hver deres måde, alt efter hvilke ædelsten man vælger at erhverve sig. Derfor har Alexander Lynggaard også valgt at give en beskrivelse af hver enkelt ædelstens egenskaber, således at man kan vælge det smykke der passer til ens individuelle behov. En tigerøjesten repræsenterer for eksempel selvsikkerhed, lederskab og individualitet, hvor en Jaspersten repræsenterer afslapning, medfølelse og heling.

Det er Alexander Lynggaards håb, at han med smykkefirmaet kan inspirere flere mænd til at turde at bruge smykker, der afspejler deres personlighed.