Det er ikke altid nemt at være teenager, eller sågar bare at være forældre til en teenager. Kroppen forandrer sig, hormonerne er på spil i form af humørsvingninger, og alle virker bare altid til at være imod en, undtagen ens venner, når man er teenager. Man bruger mere tid på at kigge på en skærm end at kigge op fra den, og det er derpå alle de essentielle ting befinder sig. 

Alt for mange imod en 

Ikke nok med at det virker til at verdenen er imod en, så er det ofte også uren hud der kan drille en teenager, med alle de nye hormoner. 

Som forældre er der næsten ikke andet man kan gøre, end at stå og se til, imens alle humørsvingningerne udspiller sig foran en. Man vil selvfølgelig gerne hjælpe sit barn, men det er også lidt svært når det ikke vil have hjælp. Så det være diskret og lige akkurat ikke for meget til at de ikke føler sig uafhængige nok. 

Her er Dermalogica genial, især til teenagerhuden. Det er et hudplejemærke som takker alle de gode bokse af, og kan købes her https://www.beautycos.dk/dermalogica.  

Mærket er amerikansk, er fra 1983 og findes verdenen over. Det er ligegyldigt hvad køn ens teenager er, for det kan bruges flittigt af begge.  

Det er miljøbevidst, da den kommer pakket ind i genbrugsmateriale, og er økologisk. Ligeledes er produkterne fri for alle de regulære irritationsfremstillende produkter, så det fungerer også perfekt for de stakkels teenagere som døjer med akne.  

Specifikt til teenagere 

Hvis det første man tænker på når man hører ordet hudpleje er, at der kun findes anti-rynke creme, og at hudpleje kun er for ældre kvinder som skal til at bekæmpe rynkerne, så tager man fejl. Dermalogica har sørget for, at der er en serie til alle, så man altid kan finde noget som passer til en selv. Dermalogica Clear Start er lavet specifikt til den unge og rigtig teenager hud. Derfor finder man her også en simpel ingrediensliste, så sensitiv og ung hud ikke bliver skadet eller noget, og generelt kun får det som den har brug for. 

Det er vigtigt at sørge for, at hudplejeserien du køber til din teenager, er beregnet til ung og uren hud. Dette er fordi, at de hudproblemer, som kan opstå når man er teenager, ofte kommer af ting som det ikke ville komme af, hvis det var en voksen det skete for. Her snakkes der blandt andet om ting som hormoner, derfor skal ingredienserne også være anderledes, og ofte mildere, for at få en ren og sund hud. 

Dermalogica Clear Start serien indeholder alt hvad man kunne få brug for til den gavne teenager. Der er her snak om en toner, maske, reneprodukt, fugtcremer og booster. 

Det er også en fordel allerede at give dem hudpleje i en und alder, man kan aldrig begynde at tage sig af sin hud for tidligt. Hvem ved, måske man kan begynde at få sure miner skiftet ud med smil så, hvis man køber det her til dem?