Portugal er et land fyldt med kultur, fantastisk mad og smukke landskaber. Det er et skatkammer af oplevelser og der er altid noget nyt at opdage, uanset om du er der for første gang eller er en tilbagevendende rejsende. Hvis du leder efter en ferierejse med masser af aktiviteter og oplevelser, er Portugal det perfekte rejsemål for dig. Her er vores bud på sjove aktiviteter, som du kan prøve, når du besøger Portugal. Har du fået lyst til at tage på ferie, så kan du lige her finde meget mere om spændende Portugal rejser: https://www.aarhuscharter.dk/rejser/portugal

Oplev alt fra kultur og historie i Lisboas historiske bymidte til smuk arkitektur i charmerende Sintra på Portugal rejser

Tag en tur til Lissabons historiske bymidte og oplev en af de ældste byer i Europa. Se de smalle gader med fliser og farverige bygninger, der fører op til de gamle slotte og kirker. Besøg også Elevador de Santa Justa for at få en fantastisk udsigt over byen. Sintra er en charmerende by i udkanten af Lissabon, som er kendt for sine smukke gamle bygninger og slotte. Besøg det berømte Palácio da Pena og Castelo dos Mouros, og lad dig imponere over deres arkitektur og historie. Portugal er fyldt med historiske bygninger og monumenter, der fortæller om landets begivenhedsrige fortid. Besøg Belem-tårnet og Jerónimos-klostret i Lissabon, eller tag til Coimbra, hvor du kan opleve et af de mest berømte universiteter i Europa.

Portugal rejser: oplev landes smukke strande, eller tag på oplevelse i en af nationalparkerne 

Portugal har nogle af de smukkeste strande i Europa, især i Algarve-regionen. Det er et paradis for strandelskere, og du vil kunne finde en strand, der passer til enhver smag. Tag en dukkert i havet, solbad på stranden eller tag en tur på vandscooteren. Portugal har flere nationalparker, der er kendt for deres smukke naturlandskaber og rige dyreliv. Tag en tur til Peneda-Gerês Nationalpark og oplev den fantastiske udsigt over bjergene og floderne. Du kan også besøge Ria Formosa-naturparken i Algarve-regionen, der er kendt for sine smukke strande og fugleture.

Tag på vinsmagning i Dourodalen eller prøv landet lækre mad på Portugal rejser

Dourodalen er kendt for sine vine og vinejendomme. Tag en tur rundt i dalen og besøg nogle af de mange smukke vingårde. Her får du mulighed for at smage nogle af de bedste vine i Portugal, mens du nyder panoramaudsigten over floden Douro. Portugals mad er kendt for at være fyldt med smag og krydderier. Prøv deres lækre fisk og skaldyr, eller dyk ned i det saftige køkøkkenet med bl.a. bacalhau-boller og en lang række charcuterivarer som parmaskinke, chorizo og oste. Portugal er et fantastisk rejsemål med masser af oplevelser for enhver smag. Med sin rigdom af historie, kultur, natur og gastronomi, vil du aldrig kede dig, når du rejser til Portugal. Uanset om du er på udkig efter en afslappende strandferie eller en kulturel oplevelsesrejse, vil Portugals skønheder og charme garanteret imponere dig. Så tag på en spændende rejse til Portugal og oplev landets mange sjove aktiviteter og unikke kultur.