Mange tror, at smykker er forbeholdt kvinder. Men dette er langt fra tilfældet! Smykker kan også være en stor del af en mandlig outfit. Der findes et hav af forskellige typer smykker, der alle kan passe perfekt til enhver mandlig stil. Det handler bare om hvor kreativ du selv kan være, netop som de moderne tiderne kalder på. Find dine smykker hos ur og smykker.

Armbånd

Armbånd er det perfekte eksempel på et stykke smykke, der sagtens kan bruges af både mænd og kvinder. Et armbånd kan være en enkel og diskret ting, der stadig viser, at man har stil. Et armbånd er især populært blandt yngre mænd, da det er et smykke, der ikke virker for meget “voksent”. Det er blevet meget populært at have et enkelt og elegant sølvarmbånd for eksempel.

Halskæder

En halskæde er den ultimative accessory til enhver outfit. En halskæde vil altid fange folks opmærksomhed – så det er vigtigt, at man vælger den rigtige. En halskæde behøver ikke at være for vild og over the top. Et enkelt stykke sølv eller guld kan sagtens gøre tricket. Husk dog på, at en halskæde vil altid have en vis “feminin” kvalitet over sig – så det er ikke noget for enhver mand. En halskæde er især god til de mænd, der har et mere modeforanstaltende look.

Øreringe

Øreringe er et andet stykke smykke, der sagtens kan bruges af mænd. Traditionelt set har det været primært kvinder der har brugt dem. Dog er tiderne i gang med at skifte, og flere mænd får lavet øreringe. I gamle dage var det almen kendt, at blandt andet sømænd har en ring i øret. Historien lyder på, at det kun er ægte sølv man må få i øret. Det skyldes at hvis man døde, så kunne man betale færgemanden for at få fragtet sin sjæl. En ørering er dog ikke ensbetydende med at man er sømand længere. Selvom det typisk ikke er så udbredt endnu, så begynder flere og flere almindelige mænd at gå med øreringe. Dette kan give et ekstra pift til enhver outfit – især hvis man vælger nogle lidt mere unikke øreringe. Husk dog på, at øreringene skal være passende til resten af ens outfit. Man skal ikke overdrive det med for mange forskellige smykker.

Ringe

En ring er et klassisk stykke smykke, der sagtens kan bruges af mænd. I modsætning til halskæder og øreringe har ringe en mere maskulin kvalitet over sig. Dette gør dem perfekte til alle former for mandlige stilarter. Et ring behøver ikke være så “flashy” som mange tror. De fleste mænd vil have mere glæde af et enkelt og diskret stykke, der sagtens kan bruges til hverdag.

Hver ting til sin tid

Ikke alle mænd er lige begejstrede for smykker. Men det er altså ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde et stykke der passer til en. Smykker behøver ikke at være for vilde eller feminine – det handler blot om at finde det rette stykke. Armbånd, halskæder, øreringe og ringe kan sagtens bruges af mænd. Det handler blot om at finde de smykker, der passer bedst til din stil og personlighed.