Vi kender alle frustrationen 

Hvad giver man ham, der har alt. Det er et spørgsmål, som mange stiller sig selv, når det er den tid på året igen, hvor han ikke kan finde på noget at ønske sig. Og ja hvor kan det være frustrerende at stå i uvished om, hvad han vil blive glad for at få, for et eller andet skal man jo give. Og sidste år gav du ham jo en skjorte og et par sko, men det kan du vel ikke give ham igen, for du vil jo gerne vise, at der ligger nogle tanker bag. 

Mandehulen 

En næsten sikker vej at gå, er at give ham noget, som han kan sætte i sin mandehule, også selvom han ikke nødvendigvis har et helt rum dedikeret til dette. Det kan være nogle fede plakater med nogle motiver på indenfor et emne han interesserer sig for. En anden mulighed er at give ham noget, som han kan blære sig med når vennerne kommer på besøg. Det kan eventuelt være et fadølsanlæg, som han kan hive frem, når gutterne er på besøg. De er også nemme at skaffe, så køb fadølsanlæg online, og se ham vise det stolt frem når I får besøgende. Hvis han interesserer sig for spil eller teknologi, kan dette også være en god vej at gå, et fedt gadget eller et spil til hans konsol rammer oftest rigtigt. 

Vær kreativ 

En anden mulighed er at være kreativ. Giv ham en gave, som han ikke kan købe nogen steder. Det kan være, at du er god med hænderne, og at du derfor kan strikke noget til ham, der er lige hans stil og har dit personlige præg. Du kan også vælge at skrive et digt til ham eller et brev om jeres minder sammen. Eventuelt kan du lave en scrapbog med billeder af jer to sammen. Her er det næsten kun din egen kreativitet, der sætter grænser for, hvad der kan findes på. 

Giv ham en oplevelse 

Det kan godt være at manden har alt, men han har næppe oplevet alt. Så dette kan være et rigtig godt sted at starte, for her er mulighederne mange. Til at starte med skal du nok vurdere, hvad han vil finde interessant at lave, og hvad han måske kan få lov til at lave sammen med dig, der giver gaven. Er han til action og høj puls, så er det muligvis ikke et fadølsanlæg du skal give ham, men derimod en oplevelse, der kan være noget i retning af en tur ud og springe i faldskærm. Ikke at man behøver gøre det så ekstremt, men dette er en af de mange muligheder, der findes, for de adrenalin-junkies vi nok alle kender. Hvis man er til lidt mere ro over feltet, så kan man også altid overveje et madlavningskursus eller en tur forbi teatret. Det kan også være et foredrag eller en koncert, igen er mulighederne mange, men det gør det måske nemmere at finde gaven til manden, der har alt.