Bor du og din familie i et hus, hvor der er lidt småt med pladsen, og har I en førstesal på huset med en trappe, kan denne trappe godt tage en stor del af pladsen i stueplan. Med en halvsvingstrappe sparer I på pladsen og får dermed en god løsning på en trappe, der både er sikker at gå på, har dybe trin og er pæn at se på.

Se mere på https://www.stigefabrikken.dk/trapper/halvsvingstrapper og bliv inspireret til alle de forskellige modeller, der findes i kategorien. Her i artiklen vil vi se nærmere på, hvordan du kan modernisere dit hjem med en sådan halvsvingstrappe, så læs med her. 

Etabler en halvsvingstrappe med repos 

Har I lige købt et nyt hus, der ovenikøbet er et håndværkertilbud, kan I med fordel få monteret en halvsvingstrappe med repos, der hvor der før var en trappe. En halvsvingstrappe fylder ikke så meget og vil give jer mere plads i stueplan, der hvor trappen begynder. Den er tilmed meget sikker, idet den har brede og dybe trin, hvilket gør den ideel at have for enten dårligt gående seniorer eller småbørnsforældre, der både skal gå op og ned ad trappen med små børn eller har børn, der selv går op og ned ad trappen.

En etablering af denne trappe vil være en god modernisering og investering i dit hjem, så I kan gå sikkert ned og op til reposen eller førstesalen og ikke skal være bekymrede for, om trappen giver efter eller I glider på den. 

Lav en halvsvingstrappe op til loftsrummet

Har I som sagt et lille hus, hvor I kunne trænge til at modernisere det ved at udnytte uudnyttet plads, kan I med fordel inddrage loftsrummet og modernisere dette. Det kan være, at der aldrig er nogle, der har tænkt på at inddrage dette rum, fordi det bare har stået som loft, men her vil I virkelig kunne få meget mere plads og skabe flere kvadratmeter. Etabler dermed en halvsvingstrappe derop til og I vil kunne bruge dette rum som en ny sal eller et nyt soveværelse, børneværelse eller kontor.

Mulighederne for, hvilket rum I laver, er ubegrænsede og det er kun jeres behov og livssituation, der bestemmer, hvordan rummet eller rummene skal være. I kan også etablere flere værelser på loftet ved at sætte vægge op og her skal I selvfølgelig finde ud af, hvor trappen skal placeres i forhold til salen nedenunder. Hvad der her giver mening, også i forhold til støj og larm, kan I kun se. 

Få en halvsvingstrappe i jeres stil

Er I til den hvide stil eller den mere trendy urbane rå og jernagtige stil? Uanset hvilken stil I har, kan I finde en trappe, der matcher jeres smag. Hvis den ikke allerede findes, kan I også få skabt en, der er lige til jeres behov. Snak blot med firmaet om det og I vil få specialdesignet en trappe til jeres hjem med stil og mål, der passer jer. Så bliver det ikke mere moderne.