I en international verden, hvor E-handel er i kraftig vækst, med større efterspørgsel end nogen sinde før, er det særligt interessant at kigge på udlandet, og internationalisering som skrider frem hver dag. Ved en DDP aftale tager sælgeren alt ansvaret for omkostninger, i forsendelses processen. Dette er eftertragtet hos kunder uden for EU, der finder det besværligt at handle internationalt, og ønsker en forsimplet handel der minder om systemet i deres eget hjem, uden told og skat. 

International handel kan være bøvlet og besværligt 

Slip for besværget ved at handle internationalt i udlandet, og lav en DDP aftale som gør du slipper for hovedpine, og gebyrer som man ikke havde regnet med. DDP gør det lettere og mere overskueligt at gøre køb i udlandet, og sørger for du trygt kan handle, og på forhånd vide alle omkostninger. Derfor er du godt dækket ind, og kan sikkert gøre køb i udlandet https://www.timevat.com/services/ddp-leveringer/ 

Har du en dansk webshop og ønsker flere kunder fra udlandet 

Så kan du med fordel gøre brug af en DDP aftale som sikrer dine kunde gode forhold, og et trygt handels miljø, hvor kunder ved der ikke kommer uforudsete omkostninger til told og skat, samt transportgebyr. Det er særligt interessant hvis du sælger til lande uden for EU, som Norge, England, USA og vil gøre det lettere for dine kunder at handle hos dig. Et udvidet marked betyder flere kunder i butikken, og dermed har du mulighed for at vækste din forretning, og samtidig have glade og tilfredse kunder over hele verden som gerne vil handle med dig igen. 

Handler du b2b eller b2c 

DDP aftale hjælper både virksomheder og privatkunder med at handle, da sælgeren vælger at betale alle omkostninger forbundet ved at handle internationalt. Store virksomheder har lettere ved at fortage købet og skal ikke bruge tid og resurser på at undersøge import regler, og dermed er købsbeslutningen lettere, da der er mindre arbejde forbundet med købet. Privatkunder har ofte svært ved at sætte sig ind i regler, og gebyrer da de ikke har de samme resurser til at sætte sig ind i forholdene, men i stedet vil gøre en hurtig og hovedpine fri handel. Private har begrænset økonomiske midler, og ønsker ikke at blive overrasket, af en ekstra regning som var højere end forventet. 

Mere arbejde men flere kunder 

Dette vil dog skabe mere arbejde for din virksomhed, som nu skal stå for alt det administrative i processen, med de korrekte dokumenter og papir arbejde udført. Dog vil du nu kunne udbyde dine produkter på markeder der er langt større end det danske, der er begrænset i størrelse, samt konkurrenceforholdene kan være bedre i udlandet og du kan derfor tage en højere pris. Dermed vil du opnå stordriftsfordele, og glade og tilfredse kunde. Derfor vil den ekstra tid og omkostninger til håndtering af DDP hurtigt tjene sig selv hjem, da din omsætning vil stige meget, samtidig med du står stærkere på markedet, da risikoen er spredt mere ud, og du dermed ikke går konkurs hvis du skulle miste et marked, PGA kriser eller stærk konkurrence på dit nuværende marked.